29 beoordelingen. 97% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
9-3-2019 17:08:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Prijs/kwaliteit
9
vanmorgen bij dit bedrijf wezen kijken bij een daihatsu cuore automaat, er werd geen lul verhaal opgehangen maar gewoon gezegd hoe of wat. en dat er inderdaad hier en daar een plekje of wat schade zat. verder zijn we netjes geholpen en nog een bakje koffie gekregen ook. auto overgeschreven en meegenomen.
25-9-2018 21:27:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Erg vriendelijk geholpen door het personeel. Al vaker onderhoud gepleegd aan mijn vorige auto maar voor mijn nieuwe auto was het de eerste keer dus hebben de monteurs netjes mee gekeken en mij geholpen daar waar nodig. Prijs was erg netjes en het materiaal dat beschikbaar werd gesteld was prima onderhouden.
11-7-2018 19:54:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Technisch goed onderlegd en tevreden over de gerepareerde onderdelen en service.
7-7-2018 13:23:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Via mijn broer bij dit bedrijf gekomen, ik heb een mooie auto aangeschaft de dag van het ophalen merkte de eigenaar van de garage dat de radiator iets lekte en heeft alles op alles gezet om deze te vervangen omdat ik vanuit Enschede kwam dat noem ik service en ook hartelijk ontvangen met koffie en dergelijke al met al een bedrijf om aan te bevelen??????????
3-6-2018 20:14:25
Service
4
Deskundigheid
3
Prijs/kwaliteit
3
een fantastisch bedrijf als je bij aankoop van een tweedehands auto voor extra kosten wil gaan. bij aankoop is me vertelt dat de kilometerteller het niet doet, daar had ik geen problemen mee maar achteraf blijkt dat me hele dashboard nagekeken moet worden door opel zelf. veder vertelden ze me ook dat een motorstoring die werd aangegeven geen kwaad kan maar dit blijkt dat hij met deze storing de volgende apk niet door komt. als je deze twee dingen bij elkaar optelt komt er ong 1000 euro extra bij aan reparatie die ze daar al hadden gezien maar niet hadden verteld aan me bij aankoop van deze auto. dus als ik nog een keer een auto zou moeten kopen / laten repareren ga ik de volgende keer naar een garage waar ze het vak van monteur en eerlijke verkoop verstaan

Onze reactie:
beste joris het spijt ons dat je een negatieve ervaring met ons bedrijf hebt. bij de verkoop van de auto heb ik de mankementen reeds verteld (kilometer teller ). we hebben toen aangegeven dat we deze eventueel zouden kunnen laten maken door een door ons uitgezocht gespecialiseerd bedrijf. ook toen je ons belde over het motormanagement lampje hebben we aangegeven dat je hiervoor langs kon komen om het te laten uitlezen . hiervan maakte je geen gebruik en ben je naar de dealer gegaan en heb je ons niet de kans gegeven om de problemen op te lossen . maar des ondanks alles hoop ik dat je nog veel plezier van de auto mag beleven .
10-4-2018 20:51:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goede service, en no nonsense aanpak
9-2-2018 12:33:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Zeergoed
11-11-2017 11:32:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mijn auto was afgekeurd vanwege een "lekkende" katalysator. Voor advies en reparatie naar Wouw Car Repair gegaan. De eerste reactie: "Laat je auto eerst even opnieuw keuren door een onafhankelijk keurstation, want dit is vreemd.". Bij van Abeelen werd het gebrek aan de katalysator niet geconstateerd, ook niet nadat daar, op mijn verzoek, specifiek naar was gekeken. Het eerlijke advies van Wouw Car Repair heeft me een hoop geld gescheeld. Mijn bijzondere dank hiervoor!
7-11-2017 14:14:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Had een nieuw setje ruitenwissers nodig werd gelijk geholpen en kreeg ook nog een bakje koffie voor het wachten
28-10-2017 00:21:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Hier ben ik steeds keurig en zeer goed geholpen !! Geen flauwekulverhalen maar eerlijke adviezen en prijzen !!
4-6-2017 11:26:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Aanrader! Betrouwbaar, vriendelijk en servicegericht
4-6-2017 10:06:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super goede service
4-6-2017 10:06:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super goede service
2-6-2017 21:16:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel erg fijne garage denkt mee en is bereid zijn nek voor je uit te steken Tevens is ons probleem (lekkage van koelvloeistof )opgelost bedankt hiervoor, ook is hij zeer schappelijk in zijn prijsverhouding
7-5-2017 11:13:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij hebben hier onze Berlingo op LPG gekocht. Auto vas vriendelijk geprijst maar had dan ook wel 220000 km op de teller. Dit weerhoude ons niet aangezien Johan alle kleine gebreken voor de koop heeft gerepareert en ook nog een nieuwe uitlaat en APK erop deed. Gewoon ouderwedse sevice en een eerlijk bedrijf. Ik beveel Wouwcars dan ook zeker aan.

Onze reactie:
remco bedankt voor u referentie hoop dat u veel plezier van deze auto mag beleven
28-4-2017 17:48:15
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heb een zeer goed ervaring Word goed geholpen en op de hoogte gehouden Een super gagare en een eerlijk ook

Onze reactie:
ramon bedankt voor je referentie enne die paar kleine puntjes lossen we ook nog voor je op mvg johan
16-3-2017 15:22:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top bedrijf waar ze nog weten hoe een auto in elkaar zit. Snelle service en klantvriendelijk.

Onze reactie:
graag gedaan marco
16-3-2017 08:03:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Goede betrouwbare garage!

Onze reactie:
dank u Rob.
21-2-2017 21:17:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
zeer fijne garage waar ze nog echt klaar staan voor de klant !

Onze reactie:
Graag gedaan maurice
14-10-2016 20:24:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer goed geholpen, distributieriem met de waterpomp, remschijven en blokken vervangen alles prima gedaan en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding (ook belangrijk), ben er zeer over te spreken vandaar dat ik maar eens een recensie neerzet, mag iedereen weten, je kunt op hem vertrouwen.
26-4-2016 11:57:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
ik had mij n auto laten keuren bij een on ontvankelijk keuringsstation in sprang Capelle helaas bleek er wat laswerk te zitten aan mijn auto op advies van abeelen keuringen ging ik naar wouw car repair waar ik tegen een redelijke prijs ben geholpen ook werd mij verteld dat ik de auto de volgende keer bij hun kon laten keuren en zei ook naar het zelfde keuringsstation gaan als waar ik geweest was (hoef ik toch niet onnodig te wachten daar in de kantine ) kortom zeer tevreden een echte aanrader dus mvg martin
24-4-2016 16:04:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goede service en repartie.
9-12-2015 16:11:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Voor laswerk en enkele reparaties naar Wouw Car Repair gegaan. Ik kon meteen geholpen worden. Er werd perfect werk afgeleverd. De service is uitstekend en zeer klantvriendelijk. Dt bedrijf kan ik iedereen aanbevelen.

Onze reactie:
graag gedaan hoop dat u komend jaar nog veel plezier mag hebben van u auto mvg johan
17-11-2015 08:34:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Ik ben super tevreden over Wouw Carrepair! Super snelle service en goede kwaliteit. Dezelfde dag kon ik nog komen.
30-10-2015 09:54:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Goede service snelle levering
27-9-2015 14:49:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zéér tevreden over Wouwcarrepair, hadden mijn reparatie zeer snel en vakkundig gerepareerd. Er loopt zeer vakbekwaam personeel rond en kan ze altijd vragen om advies. Ik zal hier zeker terugkomen als ik weer wat aan mijn auto heb.
27-9-2015 14:09:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Netjes zaken doen. Motto: afspraak is afspraak!
27-9-2015 14:08:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Netjes zaken doen. Motto: afspraak is afspraak!
26-9-2015 15:35:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Vorige week heb ik een Fiat gekocht bij dit bedrijf en ze hebben mij heel goed geholpen. De service is prima en het personeel is vriendelijk.